Arxius diaris: 7 Juny 2024

Renovació amb l’empresa de menjador – Menjares

Benvolgudes famílies de l’escola El Solell, us volem informar que des de l’AFA hem renovat el contracte del servei de menjador amb l’empresa actual, Menjares.

Des de la comissió hem valorat l’opinió del personal del servei de menjador, del professorat i de les famílies fent arribar enquestes, ja que crèiem que abans de renovar havíem de valorar el nivell de satisfacció a tots els nivells. Les respostes han estat positives i el resultat obtingut és la satisfacció general amb la qualitat del servei que s’està oferint. Per la nostra part, continuarem treballant perquè sigui així.

El contracte de renovació té una durada de tres anys i amb l’objectiu de millorar l’espai de menjador, s’han acordat una sèrie de millores a càrrec de Menjares. Entre d’altres, s’ha prioritzat la instal·lació de climatització amb aparells d’aire condicionat, que els nostres infants ja estan gaudint des del dimecres dia 05 juny. Aviat també s’instal·laran uns estors per millorar l’aïllament de la calor a les vidrieres, que a més ajudaran a reduir la contaminació acústica al menjador. Aquesta última ha estat una de les queixes més esmentades pels monitors i que amb les visites que hem anat fent des de la comissió realment hem comprovat que era una necessitat.

Els preus pactats pel curs següent, i en principi durant la resta d’anys que durarà el contracte, són els següents:

Preus del servei de menjador 2024-2025:

ALUMNES FIXES (3 a 5 dies/setmana el mes sencer): 7,25 €

ALUMNES ESPORÀDICS (1 a 2 dies/setmana): 7,98 €

(*) Aquests preus s’intentaran mantenir per part de l’empresa durant el temps de vigència del contracte, sempre que no hi hagi increments significatius que facin que l’empresa no pugui mantenir el preu del servei.

També us volem informar que es canviarà l’app que fa servir Menjares per una de nova, amb millor funcionament i més prestacions. En finalitzar aquest curs, actualitzarem totes les dades del servei de menjador per al curs 2024/2025, afegint els preus de l’acollida, la data de la reunió informativa i els links per descarregar la nova app, des d’on es podrà pagar el menjador i fer la inscripció als serveis que necessiteu.

Com sempre, si necessiteu qualsevol aclariment, teniu el correu de la comissió a la vostra disposició.

Comissió de Menjador – AFA El Solell