Extraescolars

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2021-2022

Durant el darrer trimestre del curs 20-21, vam realitzar una enquesta a totes les famílies de l’Escola, per fer una valoració del desenvolupament de les activitats extraescolars, en aquest curs tant peculiar.

Hem de dir que la valoració de les activitats extraescolars del curs acabat, ha estat força positiva, tot i les restriccions COVID que hi ha hagut. S’han realitzat poques activitats, però aquestes s’han pogut desenvolupar sense incidents, sense contagis, i amb les mesures de seguretat que dictava el Pla PROCICAT.

Us donem les gràcies a tots i totes per l’esforç realitzat!

De cara a aquest curs 2021-22, esperem que puguem tornar a la màxima normalitat, tot i que seguirem mantenint totes les mesures de seguretat establertes, i si escau, ens haurem d’anar adaptant a la situació que ens anem trobant.

En aquesta enquesta a les famílies, també vam demanar quines eren les necessitats i interessos dels infants, per poder confeccionar una oferta d’activitats el més ajustada a la realitat, i vam poder recollir diferents interessos: més activitats en l’horari de migdia, més oferta per a nens/es de P-3, una activitat de robòtica diferent, activitats musicals i de ball, dibuix, ioga, piscina, anglès (amb preus més accessibles) i d’altres que ja es corresponen amb les activitats que veníem fent fins ara.

Sota aquesta premissa, hem treballat amb diferents empreses i entitats que ofereixen aquests tipus d’activitats, i hem pogut confeccionar una oferta d’activitats extraescolars més amplia per aquest curs, i que aquí us presentem.

GRAELLA DE L’OFERTA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2021-2022

En relació a la piscina, tot i haver parlat amb diferents serveis de piscina i transport, ha sigut inviable portar-la a terme, degut al elevat cost econòmic que suposava per les famílies.


INFORMACIÓ I FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Quin serà el funcionament?

Per aquest curs vinent, mantindrem el sistema establert en aquest curs passat, en que es podran fer inscripcions a les activitats extraescolars només a l’inici de cara trimestre, de manera que ens permetrà mantenir els grups més estables i ens facilitarà el funcionament i la coordinació entre l’AFA, les empreses i l’escola.

Les inscripcions seran on-line, omplint el formulari que trobareu a la secció de cada activitat extraescolar.

Les baixes les podreu realitzar en qualsevol moment del curs, avisant-nos via mail a: extraescolars@afaelsolell.cat

Quan es podran fer les inscripcions?

A l’inici del curs obrim el primer període d’inscripcions, de l’1 al 24 de setembre, i les activitats començaran a partir de l’1 d’octubre, en els dies i horaris establerts.

Aquest any, com a novetat, hem creat una fitxa informativa de cada extraescolar, que teniu penjades a la secció de cada activitat, per a que pugueu tenir el màxim d’informació abans de decidir. Tot i així, per a qualsevol dubte ens podeu escriure a: extraescolars@afaelsolell.cat

Pàgines d’extraescolars de cursos anteriors (protegides amb contrasenya): 2012-20132013-20142014-20152015-20162016-20172017-2018