Espai de Família

Des de la comissió d’espai de família volem acompanyar a les famílies en l’educació dels infants (a través de xerrades i entrades al blog) i en la resolució de diferents situacions de conflicte (a través de xerrades i videoconferències amb especialistes). Oferirem xerrades durant el curs que les anirem informant a través del whatsapp i del blog de l’AFA dins la pestanya de “ESPAI DE FAMÍLIA”. Oferirem mínim un parell de xerrades al trimestre. Algunes d’elles tindran la peculiaritat que seran virtuals però en directe, on es podran resoldre dubtes durant la xerrada i durant les dues setmanes posteriors a la xerrada perquè quedarà gravada i penjada al blog de l’AFA a la pestanya “ESPAI DE FAMÍLIA”. Esperem que aquest format sigui més accessible per a totes les famílies.

Enguany, dins l’ESPAI DE FAMÍLIA, es faran publicacions informatives i a la vegada es publicaran articles relacionats amb l’educació dels infants i família. Aquests articles es publicaran un cop al mes, i podeu deixar comentaris per tal de poder donar resposta als vostres dubtes.

Com que volem que totes les famílies siguin escoltades i que puguin expressar els seus neguits relacionats amb la criança i educació dels infants, des de l’espai de família us passarem un qüestionari de temes per a les xerrades, perquè pugueu expressar quins són prioritaris per a vosaltres, i poder-los tractar durant l’any.

A més a més, des d’aquesta comissió, crearem espais de trobada per a les famílies (sortides, trobades…), infants i escola, i així poder mantenir la comunitat educativa activa.

La primera sortida ja s’està preparant. Us posarem al dia.

Us esperem a la popera xerrada!