4 pensaments sobre “Menjador

 1. Jose Antonio Pelaez Machuca

  B.dias soy jose Antonio Pelaez Machuca padre de Iker Pelaez Casquero de P3.
  En el mes de Septiembre (25)se nos desconto de la la caixa 57.15 € en concepto de comedor al cual mi hijo no ha asistido nunca,hablamos con la coordinadora del comedor Sra. Kira(Kira aviso por tlf a mi mujer Alma) y nos dijo que nos cobraban 4 dias por no avisar nosotros de que iker no iva a asistir al comedor que el resto nos lo devolverian en nuestra cuenta en el mes siguiente (Octubre)no nos han ingresado nada y esto es lo que reclamo.
  Un saludo.
  Atentamente:
  Jose Antonio Pelaez

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Hola José Antonio,
   Us informem que la coordinadora del Menjador ja ha fet la reclamació oportuna. Us aconsellem que si en el termini d’una setmana no us fan la devolució, ens torneu a avisar i nosaltres farem el seguiment.
   Esperem que no faci falta.
   Fins aviat.

   Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Hola Laura,
   Durant el curs es presenten convocatòries per demanar beques de menjador. Aquest curs ja s’han fet tres convocatòries i la darrera tenia el termini el dia 22 de febrer. No sabem si n’hi haurà cap altra.
   Pots adreçar-te a la Direcció de l’escola per tal que tinguin en compte el teu cas si es presenta una altra convocatòria. També pots dirigir-te a Serveis Socials de la Palma per veure si pots optar a algun ajut segons les circumstàncies.
   Les valoracions de les beques, un cop presentada la documentació que et sol·liciten, les fan entre la Direcció de l’escola i l’educadora social de Serveis Socials municipal. Per això la sol·licitud es pot fer als dos llocs.
   Espero haver-te ajudat. Si tens algun dubte, fes-nos-ho saber.
   Fins aviat.

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s