Reunió de la Junta de l’AMPA

Famílies!

Dimecres dia 15 de setembre, a les 21:00 hores, a l’escola El Solell, la Junta de l’Ampa fem la primera reunió del curs. Tractarem sobre temes pendents del curs anterior (extraescolars, subvencions, acollida, menjador, etc.)  sobre els nous projectes (llibres, xandall, setmana blanca, etc.), i definirem la distribució de tasques.

Si voleu formar part de la Junta de l’Ampa i col·laborar en alguna de les nostres comissions, veniu a la primera reunió de curs. Hi ha tasques de tot tipus, fins i tot algunes que requereixen poca dedicació. És la millor manera de participar activament en la tasca educativa de l’escola.

Com més siguem, menys esforç!

Aviat farem la reunió dels socis de l’Ampa: ja us avisarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s