Activitats EXTRAESCOLARS

Ja hem publicat la informació sobre les activitats extraescolars per al curs 2010-2011 promogudes per l’Ampa. Teniu tota la informació a la pestanya superior corresponent. Hi trobareu també, en format pdf, una breu descripció de cada activitat i el full d’inscripció que també hem repartit per les aules.

Esperem que trobeu l’activitat més escaient per als vostres fills i filles.

RECORDEU QUE HEU D’OMPLIR EL FULL D’INSCRIPCIÓ I DEIXAR-LO A LA BÚSTIA DE L’AMPA ABANS DEL 23 DE SETEMBRE.

16 pensaments sobre “Activitats EXTRAESCOLARS

 1. anonim

  Porque P3 no tienen ingles? supongo por el horario de medio día, ya que hacen la siesta, pero y los niños que no se quedan a comer? a parte de pagar la extraescolar, tenemos que pagar un día de comedor?.
  Propongo un cambio en el horario y que sea despues de las 17:00 ( así P3 también lo pueden hacer)
  Creo que es importante que P3 tenga esta extraescolar.

  Respon
 2. AMPA El Solell Autor de l'entrada

  Hola,
  Perdona el retard en la resposta.
  Hi ha dos motius pels quals aquest curs no s’ha programat l’activitat d’anglès per a P3:

  1. Per aquest curs, només ens poden assegurar professorat expert al migdia, ja que a la tarda ja estava compromés. Pel curs vinent potser podrem negociar uns altres horaris.

  2. Donada aquesta situació, des de l’escola s’ha desaconsellat que els nens de P3 facin l’anglès al migdia ja que fan la migdiada i és el primer curs a l’escola i es dóna prioritat a l’adaptació.

  Esperem haber aclarit els teus dubtes.
  Aviat farem l’assemblea general de l’Ampa on donarem tota la informació que ens demaneu.
  No hi falteu!

  Respon
 3. Elisabet

  La pròxima setmana comencen els extraescolars. Em podeu informar quin dia i en quin horari es farà l’anglès? Nena de 1er.
  Gracies

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Hola Elisabet,
   El dilluns 4 hi ha una reunió informativa per tots els pares que han apuntat als seus fills a l’extraescolar d’anglès, serà a les 21.00, amb la Cati Barceló, la responsable de l’activitat.
   Comencen la setmana que ve al migdia.
   En un principi serà divendres, però donat el gran nombre d’inscripcions potser es fa un grup també dimecres al migdia. Dilluns s’informarà.
   Demà els nens inscrits arribaran a casa amb una circular informativa.
   Gràcies per la confiança i fins ben aviat.

   Respon
   1. Elisabet

    Hola,
    Escolta, la reunió del dilluns segueix vigent? ho dic perquè la meva filla no ha portat cap paper a casa, ni ahir ni avui, informant de la reunió.
    Jo, com a mare enllaç, vaig passar un mail a totes les families, però no tothom obre el mail cada dia.

   2. AMPA El Solell Autor de l'entrada

    Hola Elisabet, Efectivament, hi ha una reunió informativa sobre l’extraescolar d’anglès. Dilluns dia 4 d’octubre a les 21:00 hores. Les meves filles van sortir divendres amb la circular. No sé què haurà passat. Ara ho penjaré al blog per fer-ho visible. Gràcies i a reveure,

    Esther Ximénez

 4. Elena

  Hola.
  La setmana vinent comencen els extraescolars de gimnàstica i balls moderns al poliesportiu i voldria saber si hi ha pevista alguna reunió per informar del funcionament: qui els porta? berenar? etc…… Personalment estic una mica desinformada al respecte.
  Moltes gràcies.

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Hola Elena, Segons ens va explicar la Flora Lloret, responsable de l’activitat, a la reuni de presentaci, les monitores de gimnstica recullen i porten els nens i nenes al Poliesportiu. Va comentar que era preferible no berenar, per que si hi ha molta gana… que mengi poquet, tot anant cap al Poli. Dilluns dia 4 ser el primer dia. Suposo que a la sortida us informaran de tot el que volgueu. L’inici de les extraescolars resulta una mica complicat, per intentarem trobar la normalitat ben aviat. Una salutaci ben cordial,

   Junta de l’Ampa

   Respon
   1. Elena

    Gràcies per la ràpida resposta.
    ALgunes qüestions: el fet de no berenar no em sembla bé donat que els petits dinen a les 12h i son moltes hores sense menjar res. Personalment li posaré alguna cosa per berenar….. Per altra banda suposo que hauran de portar alguna indumentaria concreta. Quina roba han de dur? Es canvien al poli?
    Un altre tema es que si a les 17h els recullen de l’escola, han d’anar al poli i s’han de canviar, l’activitat no començarà fins les 17.30h amb lo qual si l’horari es fins les 18h, acaben fent 1/2h de clase. Heu pensat alguna sol.lució? Que l’activitat sigui de 17.30h a18.30h per exemple? Perquè potser per 1/2h de clase no val la pena que facin l’activitat……
    Potser hauría estat be que la persona responsable de l’activitat passes alguna circular explicant tot el funcionament i no haguessim d’estar investigant 3 dies abans……

 5. AMPA El Solell Autor de l'entrada

  Hola Elena,
  Tens raó.
  T’aconsello que el primer dia li posis alguna cosa per berenar. També que li posis roba còmoda per tot el dia, de manera que no hagi de canviar-se. Samarreta, maies… Crec que l’activitat la faran amb mitjons.
  Pel que fa a l’horari, sé que es un tema que s’està parlant. Ho transmeto de nou a la Junta i et diré alguna cosa.
  Fins aviat,

  Esther Ximénez

  Respon
 6. Montse Berduque

  Casal Estiu 2010

  Volia expresar el meu cas concret i la meva opinió davant la primera vegada que he necessitat el servei de Casal d’estiu 2010 a l’escola el Solell.

  Per raons de salut durant els primers 7 dies de casal, la meva filla de 4 anys, no va poder anar al curs de piscina, al comentar-ho amb les monitores d’aquest grup em van dir que no havia cap problema i que ja havia activitats preparades per els nens que no anaven a la piscina. Així va quedar.

  Durant els dies que no va anar a la piscina, vem saber per la meva filla de 4 anys, que les activitats diàries preparades eren “pintar” i estar “sola” en una aula durant (1 hora i mitja aprox., mentre la resta de nens anàven a la piscina, feien el curset, esmorzàven i tornàven a l’escola).
  A més a més la feien baixar de l’escola amb el grup que no feia curset, però que jugàven a la piscina i a mig camí del carrer, la feien tornar a pujar a l’escola amb el grup que tornava de fer el curset! Això ja va ser massa!!

  Quan ja eren fora del Casal, continuava anant a la piscina per fer el curset durant tot el mes de juliol, hi va haver nens amics de les meves filles que m’havien demanat anar al lavabo, davant la negativa del monitor, suposo per falta de suport. Evidentment i amb el seu permís vaig acompanyar nens en dues ocasions al lavabo.

  A l’enquesta del Casal ja vaig expressar el meu descontent davant la manca d’activitats, sobretot per els nens que no podien fer activitats d’aigüa, també vaig reflectir la manca de professionalitat d’algun monitor, davant alguna altra situació com el tracte dels “polls”.

  Responent a la sol·licitud del nostre enllaç del curs i altres pares, com jo, amoïnats per la necessitat d’utilitzar aquest servei, deixo el meu testimoni per què el feu arribar als efectes oportuns.

  Salutacions
  Montse Berduque
  Mare Berta i Maria Planas

  Respon
 7. AMPA El Solell Autor de l'entrada

  Gràcies, Montse,
  Estem recollint les opinions sobre el casal d’estiu per transmetre-les a l’Ajuntament. Creiem que l’Ampa pot fer de portaveu de les famílies i intentar que millorin el servei.
  Fins ben aviat,

  Junta de l’Ampa

  Respon
 8. Elisabet

  Casal d’estiu 2010

  Aquest any també he fet ús del casal d’estiu, encara que no he quedat gaire satisfeta, tal i com ja vaig indicar al full que passen a final del casal.
  La meva filla concretament, no s’ha queixat gaire d’aburrir-se ja que ella es distreu amb facilitat, i es pot passar tot el dia pintant sense aburrir-se. Però se que no han fet gaires activitats, ni adequades a les edats dels nens i que hi han hagut varis nens/es que s’han aburrit.
  Jo personalment, el que més malament he trobat ha estat el menjador, ja que quant als nens no els agradava un plat, la resposta per part de la monitora era : “doncs no el mengis”. Això m’ho va explicar la meva filla, després de poder observar com cada dia sortia afamada del casal (cosa totalmente extranyisssima amb ella.

  Proposo buscar alternatives al casal que tramitant des de el polideportiu.
  He pogut observar que kids & us fan casals d’estiu, se’ls podria demanar pressupost …..

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Moltes gràcies pel comentari. Estem recollint les opinions de les famílies amb la idea que l’Ampa faci de portaveu davant l’Ajuntament, que és qui organitza el casal d’estiu.
   Aprofitem per recordar-vos que el dia 21 d’octubre, a les 21:00 hores, hi ha l’Assemblea General de l’Ampa oberta a totes les famílies. Aquell dia informarem de les accions dutes a terme per l’associació i les previstes per aquest curs.
   Fins aviat,
   Junta de l’Ampa

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s