Menjador: error dia 7 de gener

Hola de nou, famílies!

Ja han passat les festes i tornem a la rutina, que també va bé!

Us fem arribar un comunicat de l’empresa Dino-Roca. Com sabeu, recentment es va canviar el calendari de festius que estava previst a l’inici de curs. Per aquest motiu ha hagut un error en els cobraments del Servei de Menjador.

Benvolguts,

Per error, no hem tingut en compte el canvi de festiu del dia 7 de gener, pel que els rebuts girats als pares hem comptat que no era festiu i els hem passat 17 dies en comptes de 16.

En el rebut del mes de febrer se’ls descomptarà aquest dia.

Preguem disculpin aquest error i puguin transmetre als pares la solució que proposem. En el cas que algun pare no estigui d’acord, pot posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon 936741122 o per correu electrònic mjosecambra@froca.cat

Cordialment,

F.Roca

Un pensament sobre “Menjador: error dia 7 de gener

 1. jordi

  Hola,

  Per la xarxa m’ha arribat un manual (A Taula!) per a la introducció d’aliments ecològics i de proximitat a les escoles. Aquesta publicació ha estat coordinada per l’Espai de Recursos Agroecològics (l’ERA) i realitzada per la Taula de Treball d’Alimentació Escolar Ecològica.
  La guia té per objectiu ajudar totes les famílies, mestres i altres persones interessades a introduir els aliments de proximitat i ecològics en els centres educatius.

  Tipologies de menjadors escolars, problemàtiques comunes, motivacions, normativa, paraules clau, indicadors d’avaluació, gestió, són només algunes de les qüestions que podeu trobar.

  El podeu descarregar clicant al següent enllaç:

  Feu clic per accedir a Manual_A_Taula.pdf

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s