Xandall del Solell

Bon dia!

A la merceria de la Palma tenen el xandall de l’escola a la venda: samarreta i jaqueta. Ens comuniquen que ara faran una comanda. Si voleu, podeu encarregar les talles que necessiteu i passar a recollir-les quan arribin.

2 pensaments sobre “Xandall del Solell

 1. Anna

  Vaig anar l’altre dia a encarregar un joc de jaqueta de xandall més samarreta i sembla ser que només s’arriba fins a una certa talla ja que l’experiència ha demostrat que no es compren talles grans (5è i 6è) i per poder comprar una talla gran (talla 14) caldria tenir un encàrrec mínim de 6 unitats. Així que només puc optar a comprar “l’antic xandall” del qual si n’hi ha remanent de talles grans. La botiga m’ha dit que, si hi ha s’arriba al mínim de 6 unitats, es pot fer la comanda (que d’una part puc arribar a entendre per tal que els compensi l’encàrrec), però d’altra banda no em sembla “normal” que no pugui encarregar la talla que em cal. A més, només hi ha samarreta de màniga curta. Està previst que n’hi hagi de màniga llarga per l’hivern?

  Anna

  Respon
 2. AMPA El Solell Autor de l'entrada

  Bon dia, Anna,
  Efectivament, sembla que cal encarregar un mínim perquè facin la comanda. Com tu dius, es pot entendre, encara que faci una miqueta de ràbia. Si hi ha la sort que vàries famílies encarregueu la mateixa talla, la botiga farà la comanda. Suposem que és perquè no li quedin un munt de peces acumulades amb les que ja té de l’antic disseny.
  Cal recordar, tanmateix, que el xandall de l’escola no és obligatori. Per això ens ho podem prendre millor.
  Pel que fa a la samarreta de màniga llarga, de moment no la tenim prevista, però volem fer un sondeig de cara al curs vinent, per saber què volem les famílies. Com el logotip ja està fet, no costaria gaire afegir una samarreta de màniga llarga. Una altra opció és posar-se la samarreta de màniga curta a sobre… Vaja, encara tenim temps.
  Gràcies i fins aviat,

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s