Rebut quota Ampa

Bon dia,

Com haureu vist, ha hagut un retard en el cobrament de la quota de l’Ampa. Aquesta setmana ja s’han girat tots els rebuts i per tant, els rebreu ben aviat.

El rebut és necessari per comprar els llibres amb descompte. Si no el podeu descarregar d’Internet i no el teniu el dilluns que ve, no us preocupeu. Nosaltres tindrem una llista amb totes les famílies sòcies. “A grandes males, grandes remedios”.

Fins ben aviat,

Junta de l’Ampa

2 pensaments sobre “Rebut quota Ampa

 1. J.Montes

  Bon dia,
  sense volguer fer una critica negativa, res més enllà del meu objectiu, i tenint en compte per suposat que no ha estat una errada vostra, caldria informar a Caixa del Penedès o qui sigui, que aquestes errades poden tenir repercussions econòmiques per algunes famílies malgrat que sigui una quantitat petita. En el moment en que ens trobem, on alguns ens sentim estafats per moltes institucions,(inclosos els bancs), situacions com aquesta on queda palesa la poca sensibilitat a l’hora de tramitar els rebuts, ens poden fer sentir una mica més indignats amb les institucions i sobre tot amb els bancs, perquè no oblideu que per molt que retornin els rebuts,(només faltaria), el dia que aquest diners de més han estat en el seu poder els hi ha generat uns interessos que no repartiran entre nosaltres precisament. Perdoneu la sarcàstica de la missiva però ja comencem a estar una mica fins els nassos de tot plegat, i sobretot, no us ho prengueu com una critica a l’ampa, que per cert aprofito per agrair-vos la vostra entrega desinteressada.
  Per últim, si no ho dic no em quedo a gust, em sembla com a mínim patètic que a 1er de primària només hagin donat 3 llibres i deixin els 5 que falten per quan comencin les classes, resposta, és culpa de l’editorial que encara ni els ha imprès, resposta meva, no els han imprès i ja me’ls han cobrat? algú entén això?

  Gràcies i bon estiu.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s