Felicitació a l’escola El Solell

“Segons va informar la direcció de l’escola al passat Consell Escolar del dia 6 de juliol, l’escola ha rebut una felicitació per part de la inspectora per la correlació entre les notes que entrega l’escola i els resultats obtinguts a la prova.
Els resultats de les proves d’avaluació externa als alumnes de 6è ha estat excel·lent. Fa 4 anys que la Generalitat ha establert aquestes proves i cada any s’obtenen millors resultats. En català el nivell sempre és excel·lent; en castellà s’està per sobre
de la mitjana general; en anglès s’ha anat incrementant paulativament. En aquesta edició en concret s’ha baixat en matemàtiques, tot i que és el primer any que ha passat i estaran alerta en el tema.”

2 pensaments sobre “Felicitació a l’escola El Solell

 1. Josep M.

  Bon dia,

  La inspecció hauria de fer seguiments d’altres aspectes de l’escola també importants, com per exemple les entrades/sortides de la famosa “rampa”, així veuria que en aquest aspecte estem a un nivell d’autèntica republica bananera. Per cert, tanta extrema diligència i cura per no mullar-se en excès en qualsevol aspecte relacionat amb els nens, ( no donar medicaments, etc), i a dia d’ahir la rampa era plena de claus i puntes punxants, soposadament per les obres, que poden causar més d’un “problema” a algú. Per acabar, pel que respecta als grups de 1er, alguna mare/pare sap com es diu la professora? que s’ha de portar els primers dies? horaris? quin dia fan educació física?, no sé, pensava que els dies previs d’inici de curs eren per concretar aquest aspectes i donar informació als pares via e-mail, full informatiu, etc.
  Bé, no segueixo perquè sinó pensareu que sóc massa crític i aquesta no és pas la meva intenció, però arribats a aquest extréms on ningú diu res davant tanta incompetència, crec que les coses s’han de dir tal com les pensa molta gent. Per cert, la sortida a les 16:30h us va de conya, oi? Més endavant preguntarem a la direcció si ara els nens rendeixen més per les tardes.

  Salutacions

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s