DATA REUNIÓ INFORMATIVA EXTRA ESCOLARS

El proper dimecres 5 octubre a les 17h hi haurà a l’escola El solell la reunió informativa per part dels tutors i o monitors de cada activitat extra escolar.

Així mateix avancem que referent al tema piscina molt preguntat aquesta activitat és farà a Cervelló a les instal·lacions del CERAQUA.
El horari efectiu de curs és de 17.15h a 18h el desplaç ament fins a les instal·lacions serà a càrrec dels propis pares (valorada i descartada l’opció de l’ autubus per el gran increment de quota que suposava sobre l’activitat)
Totes les activitats s’inicien la primera setmana d’octubre taller artístic dll 3, escola de bàsquet dimarts 4, etc….

Aquest any hi hagut força interès i matriculació en dites activitats com a informació dir-vos que hi han a dia d’avui:

Anglès : …………32 nens
Ball Modern: ……23 nens
Piscina:……………31 nens
T. Artístic:………..12 nens
Escola Bàsquet: 19 nens

el dia de la reunió si és del vostre interès podeu preguntar a qualsevol representat de l’AMPA la distribució per edats que hi ha a cada activitat.

una salutació Mamis i Papis.

10 pensaments sobre “DATA REUNIÓ INFORMATIVA EXTRA ESCOLARS

 1. Anna

  El proper dilluns dia 3 s’inicia l’activitat de taller artístic. Voldria saber si hi haurà 2 grups com l’any passat (dilluns per peques i dijous per més grans) o si el dilluns aniran tots junts? Gràcies per endavant.

  Respon
 2. Xavi avellaneda

  hola Anna, sóc el Xavi.

  de moment sabem que hi hauran els dos dies , perquè hi ha prou nens apuntats, ara bé el tema divisió per edats, no ho ceneixem, el dimecres 5 d’octubre a les 17h al menjador de l’escola, hi ha la reunió amb els monitors de les extraescolars per informar de tot.

  una salutació

  Respon
 3. Anna

  Xavi,
  Gràcies per la resposta! Entenc que tots començaran el dilluns 3 però, també aniran tot el dijous 5???? M’agradaria que m’ho poguéssiu aclarir abans de començar l’activitat, si més no, de cara al segon dia de l’activitat, dia 5, i que SOBRETOT també ho sapiguen amb temps les mestres (en el meu cas d’educació infantil!!!) per saber si han de sortir amb l’alumne o deixar-ho a classe i que el reculli la monitora de l’activitat (que el nen o nena no estigui pululant por ahi). Entenc que heu informat puntualment als mestres de quins nens s’han de quedar a les 16.30h. i quins dies pq fan extraescolars (disculpa però m’amoïna en el meu cas personal d’educacio infantil que el nen no estigui “controlat” en aquesta hora crítica de sortida de classe on la mestra surt a lliurar els nens i s’ha d’assegurar que la monitora corresponent reculli els que es queden a extraescolars).
  Gràcies per endavant.

  Respon
 4. Xavi avellaneda

  Avui mateix he rebut resposta a un email que vaig enviar ahir al vespre a secretaria i m’han confirmat que entre avuí i demà rebran les llistes els professors , per saber quins nens és queden i quins poden passar a sortida a les 16.30h.
  Així mateix també els professors /monitors de cada activitat saben quins nens tenen a cada activitat i s’ho coordinaran entre tots per portar a fer l’activitat i que no suritn fora a les 16:30h.
  No et preocupis Anna jop estic també amb aquestes pesigolles de que fa l amoinia., com a pare de P3.
  per això estem anna per informar de tot el que poguem i quan abans millor.
  una salutació.

  Respon
 5. Anna

  Moltes gràcies per la teva resposta, Xavi i gràcies per la feina tant desinteressada que feu des de la Junta de l’Ampa!!!!

  Respon
 6. Olga

  Bon dia:
  m’ agradaria insistir en el tema de les extraescolars de manualitats de la setmana vinent:
  jo tinc apuntat als meus fills un dilluns i l’ altre dijous (donava aquesta opció el full d’ activitats proposades) i voldria saber SEGUR quin dia es quedaran, crec que des d’el dia 12 que els vaig apuntar ja hi haurà algun tipus de llista, no? jo no puc ser-hi ni a les entrades ni a les sortides per tan és molt important que tingui MOLT clar quan es queden els meus fills.
  gràcies i salutacions
  Olga

  Respon
 7. Xavi avellaneda

  Hola Olga,

  Ja tenim els llistats de les extraescolars que depenen del cole, aquests són els de :
  Anglès, Taller Artístic (dilluns i Dijous), Escola de Bàsquet, i Ball modern i gimnàstica.
  Per un tema de confidencialitat de dades no els penjarem al bloc de l’AMPA aquests llistats, però ja haurien de ser avui penjats a l’escola.
  EL de piscina no , perquè recollida i transport depen dels papis.
  Si hi ha quelcom de dades erronees de nom o telefons de contacte, fes-ho saber. gràcies Olga.
  una salutació

  Respon
 8. noelia

  Hola Olga,
  sóc Noelia (AMPA) en principi les llistes s’han passat avui a l’escola. el tema de taller artístic, en principi i no tenim cap notícia contrària, cada nen farà el dia que s’han apuntat, dilluns o dijous….. si hi ha d’haver algun canvi, suposo que la responsable ja us ho farà saber.
  gràcies,

  Respon
 9. esther

  M’agradaria formular una pregunta sobre el tema extraescolars, nosaltres paguem el mes sencer, però per exemple aquest mes de desembre de 5 dies solament aniran 2 dies.
  Ens faran un abonament o ens canviaran dates per recuperar aquests dies?
  Gràcies

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s