ESCOLA EL SOLELL LA DIRECCIÓ.

Benvolguts pares,

Ens adrecem a vosaltres per tal de veure si ens podeu ajudar mínimament en el tema següent: Joguines d’exterior.

Resulta que aquest curs, donada la provisionalitat dels nostres patis per causa de les obres d’ampliació de l’escola, els nostres alumnes més petits d’educació infantil pràcticament s’estan quedant sense objectes per a poder jugar, ja que no podem disposar de les estructures grans de pati ni de joguines de terra.

Aleshores, ens interessaria molt que, si disposeu de joguines mitjanetes o petites de plàstic dur (cotxes, tricicles, motos, bitlles, anelles, etc..) per a jugar a l’exterior, que ja no feu servir, ens les feu arribar, per tal de solucionar mínimament aquesta situació durant aquest curs.

Moltes gràcies per endavant.

La direcció de l’Escola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s