Entrada per Opinió i crítica constructiva de actuació escola en aplicacar les instruccions de la Generalitat ahir 02 febre 2012

Aquí podeu penjar comentaris on afegiu idees, opinions aportacions i critiques per poder canviar millorar o felicitar en referència a l’actuació i decissió pressa per l’escola ahir en seguri el consell de la Generalitat en fer sortir els nens de l’escola no més tard de les 15h.
És demana correcció,respecte i postivitat en els missatges.
Gràcies per la vostra aportació..

Un pensament sobre “Entrada per Opinió i crítica constructiva de actuació escola en aplicacar les instruccions de la Generalitat ahir 02 febre 2012

 1. Xavi Avellaneda

  Xavi Avellaneda,

  La meva opinió personal estic d’acord amb el fet que és prengués la decissió de fer sortir els nens abnas i aplicar les mesures de precaució.Amb això res a dir.
  Coneixent que és va trucar als pares que tenen dit a l’escola que l’email no és una via de comunicació per ells,si indicar , sent coneixador que el sistema d’avís es va aplicar a la majoria d’escoles igual, que l’enviament d’emails o utilització d’enllaços avui per avui ha d’anar acompanyat d’un seguiment telefònic.
  Som molts els que avui encara no tenim els medis actualitzats per rebre isofacte els emails al mòbil, per tant necessitem trucada telefònica.
  Si és fa la via i us de l’email és necessari fer seguiment de qui et contesta o no per fer posterior trucada, i aixó implica que els pares també hem de fer la nostra part i confirar acus de rebut i trucar a l’escola per dir si anem o no i qui va a buscar el nen, doncs és ben veritat que com a pare jo sempre haig de sentir-me segur de aqui donen el meu fill i això implica la meva part de responsabilitat.
  Dit això sóc conscient que hi han emergències, alertes , casos puntuals en que s’ha de tenir una normativa molt clara, i un protocol d’acutació clar i ràpid i directe, i som persones i aprenem tots sobre la marxa.
  PCrec i amb això finalitzo que l’organització i l’aplicació de normatives i rigor és fonamental per evitar “tirar pel dret” d’una manera incorrecte o provocar conflicte o comfrontacions que és puguin evitar.
  Somn un poble petit que ens coneixem tots i uns als altres ens ajudem i comuniquem sempre, però si una situació requereix emergència i actuació ràpida auqesta tant odiada i a vegades repudiada “organitzacio i normativa” és vital.
  Moltes gràcies a l’escola per fer sempre les coses pensant que és el millor per els nens.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s