Resum Junta Ampa ahir dia 22 febrer

Bon Dia Mares i Pares,

us passem un breu resum de la Junta d’ahir…
dir-vos qe hi va haver molt poca assistència , però es van poder aprovar els Nous estatuts.(només calia la majoria dels assistents)

En primer lloc es va esposar la queixa que hem rebut d’una mare que ha marxat de l’escola, i que ha anat donant informació errònea
i malintencionada, se li donarà una contestació oficial.

Explicar-vos que arrel d’aquesta queixa , ens vem assabentar que els estatuts de la Junta no es renovaben des de l’any 96, un error de forma, no sabiem d’aquest tràmit, però això no ens ha privat de seguir com entitat i de poder sol.licitar les ajudes com AMPA, simplement és un error administratiu, que per això es va convocar la junta, per aprobar la nova directiva i els nous estatuts.
Aquests estatuts , els penjarem al blog perque tots els pogueu llegir. després de presentar-los a Justícia el dilluns .

Informar-vos que estem creant un document de règim Intern , pel bon funcionament de l ‘AMPA, que una vegada acabat , es penjarà al blog.

Després d’això , es va fer Escola de PAres , amb la col.laboració del Lluís Badosa, que ens va explicar la tasca de la ONG
SETEM , amb la que col.labora fent tasques de cooperació internacional, molt interessant de veritat!!! podeu consultar pàgina web.

agraïr-vos la vostra col.laboració i sobretot el recolzament que hem rebut dels pares i mares de l’escola amb tot aquest tema tan
desagradable.

gràcies,
AMPA El Solell.

2 pensaments sobre “Resum Junta Ampa ahir dia 22 febrer

 1. Esther X.

  Bon dia,
  Em sap molt de greu que es posi en qüestió i es critiqui la tasca que fan els membres de la junta de l’Ampa. Jo hi formo part, però estic apartada aquest curs per maternitat i no estic gaire al corrent dels problemes actuals. He rebut, això sí, les crítiques i les falsedats en contra de la gestió de l’associació i m’han dolgut molt. Sé l’esforç que representa dedicar hores personals a les tasques de l’Ampa, a les reunions i a l’organització d’activitats. Sé els mals de cap que comporta prendre decisions que afecten a la comunitat de l’escola i sé que sempre es prenen amb la millor de les intencions. És una llàstima que hi hagi pares i mares que no reconeguin aquest esforç voluntari i que dediquin el seu temps a criticar en comptes de dedicar-lo a construir i a ajudar.
  Dóno el meu suport a la junta de l’Ampa.
  Moltes gràcies per les hores regalades en benefici dels nostres fills i filles.
  Esther Ximénez

  Respon
 2. ESTHER

  Jo també vull donar el meu suport a tots els pare i mares de la junta de l’Ampa.
  Perquè recordem que són això… PARES I MARES que molt desinteressadament estan fent una tasca per a tots nosaltres.
  Malauradament no puc assistir a cap reunió per tema d’horaris.
  Confio plenament en ells, i personalment no em cal cap tipus d’escrit dels estatuts ni dels comptes, perquè repeteixo confio plenament.
  Em sembla lamentable que s’arribi a qüestionar aquests temes, i com molt bé diu Esther, la persona que qüestioni o dubti dels membres de Junta, la solució és molt senzilla, fer-vos membres de la junta …. Però clar és més fàcil criticar i dubtar.
  Una sòcia més de lampa.
  Ànims i endavant som molts els pares que valorem la vostra tasca.
  Moltes gràcies per tot el que feu, el temps dedicat i els mals de cap.
  Esther Navarro

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s