Nota Reunió Ampa amb Direcció sobre la Vaga del proper dia 29

Bon dia Pares i Mares,

Aquest Mati la Presidenta del AMPA.s’ha reunit amb la Direcció de l’escola el Solell i ens han  comunicat que  hi hauran serveis minims a l’escola.Per tant els pares que necessitin portar als nens , estaran ben atesos.

L’unic es que aquest dia, no es fara classe adelantant matèria.

Ampa El solell.

5 pensaments sobre “Nota Reunió Ampa amb Direcció sobre la Vaga del proper dia 29

 1. Mònica Tintoré

  Vull agrair la tasca feta per part de l’AMPA sobre les queixes sorgides per la nota informativa donada per la vaga del dia 29 a l’escola El Solell.
  Penso però que no és l’AMPA qui ha de rectificar-ho i notificar-ho, si no l’escola (Equip Directiu) amb una circular-correu per assegurar-se que el canvi en la manera de gestionar la vaga arriba a TOTES LES FAMÍLIES, ja que el bloc de l’AMPA NO el mira TOTHOM.

  Mònica

  Respon
 2. Teresa i Constantijn

  A nosaltres no ens ha agradat gens el comunicat de la Direcció pel que fa a la gestió de la vaga, i tampoc l’argument que han donat en saber el descontent per part d’alguns pares (simplement que “és la nota que passen habitualment quan cal gestionar una situació similar a la del proper dijous”).

  Pel que fa al comunicat, no ens sembla normal que informin que els funcionament de l’escola sera normal, “exceptuant els grups concrets en què la tutora faci vaga”. Els serveis mínims han de ser iguals per a tots els alumnes que assisteixin a l’escola aquest dia. I tampoc és correcte la recomanació que ens fan de “no portar-los a l’escola per respectar el dret de vaga de la professora”, no és aquesta una tasca dels pares, sinó del centre educatiu.

  Respon
 3. ESTHER

  Molt d’acord amb Monica i Teresa.
  Gràcies al L’Ampa per gestionar les queixes tan ràpidament i enviar un e-mail a tots els pares que som de L’ampa.
  Però recordar a l’escola que per desgràcia no tots els pares són socis de L’Ampa.
  Que jo sàpiga només he estat informada per L’ampa, ja que sóc sòcia i tenen el meu correu
  Donarem un vot de confiança a veure si demà envien algun tipus de comunicat.
  ESTHER

  Respon
 4. direcció

  En una escola on sempre es prioritzen els interessos dels alumnes i de les famílies per sobre de la resta, en aquest cas, per sobre dels interessos laborals, són d’agrair aquests comentaris. Gràcies. Només un parell de puntualitzacions.
  En primer lloc, som un servei públic i, com a tal, els serveis mínims es pressuposen sempre, per això no s’informen a la nota. Tot i que cal afegir que es parlaria de “serveis mínims” si tot el personal del centre secundés la vaga (com passarà a d’altres centres) i no és el nostre cas.
  En segon lloc, per la nota de l’AMPA, sembla que hi hagi hagut una reunió-negociació amb la direcció. En cap cas ha estat així. Ha estat simplement la formulació d’aquesta qüestió per part de la presidenta, on la meva resposta va ser que, evidentment, els alumnes que ho necessitessin serien atesos sense cap mena de problema a l’escola.
  I, per últim, és lògic que als grups d’educació infantil, on pràcticament totes les hores lectives es troben amb la seva tutora, si aquesta exerceix el seu dret de vaga, no puguin desenvolupar aquell dia la programació amb normalitat. La qual cosa no extreu alhora que la resta de grups si que ho puguin fer.
  Atentament,

  Joaquim

  Respon
 5. Teresa

  Tenia entès que en situacions especials com la de dijous l’escola s’organitza de manera que pugui atendre a tots els nens amb el mateix grau de normalitat (o anormalitat) segons el personal de què disposa, independentment de quin professor faci vaga (de fet, per respecte al professor que fa vaga, els pares no tindríem ni perquè saber quin tutor o professor fa vaga i qui no).

  En tot cas, segons la nostra opinió, pensem que la gestió i comunicació de la vaga s’hauria de haver fet igual per a tots els pares.

  Gràcies

  Teresa

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s