Recordatori AVUI SESSIÓ ESCOLA DE PARES a les 21h

Bon dia Meres i Pares,
recordeu avuí a les 21h , sessió d’escola de pares: “APROPAMENT A LA GESTIÓ DE CONFLICTES PER FAMÍLIES”. Serà Avui dijous 19 d’abril a les 21h i la finalitat de la xerrada és oferir recursos pràctics per a l’apropament a la resolució de conflictes en família i la millora de la comunicació. Reflexionar sobre els sentiments i emocions suscitats per una situació de conflicte, la diversitat d’actuacions possibles, i les conseqüències d’aquestes. Es treballarà a partir de dinàmiques de particicpació de grup, reflexions i comentaris de l’experiència personal. Es complementa amb aportacions teòriques i una dramatització del grup.
Així doncs, sembla molt interessant!

Salutacions
AMPA EL SOLELL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s