informació descomptesque ens fa arribar el Restaurant Amarena per socis AMPA el Solell.

Amarena restaurant volem oferir un 10% de descompte sobre els menús de celebracions per els pares associats a l’ampa de La Palma.
 
L’oferta del 10% de descompte té validesa sobre els menús de celebracions per a grups de 16 a 50 persones i fins el dia 1 de desembre 2012 inclòs. Aquest menús tenen un preu de sortida molt avantatjós (31,00€ Beguda, cafès i IVA inclòs) i amb el descompte es una oferta única i immillorable que cal aprofitar (27,90€).
A més a més, per cada grup de 16 persones que vinguin de part de l’ampa  Amarena Restaurant anotarem una ampolla de vi o cava al seu favor i així se l’hi comunicarà per correu electrònic. El total d’ampolles es descomptaran de la celebració del dinar/sopar de Nadal o per qualsevol altre ocasió que vostès considerin oportuna al llarg de tot l’any 2012.
 
Per posar en marxa l’oferta només són necessaris dos requisits:
  1. Que l’ampa comuniqui l’oferta als membres per correu electrònic,  memorandum o repartint un folletó del restaurant (que nosaltres us subministrarem), si és possible, o a través del tauler d’anuncis (en aquest cas els hi subministrarem un cartell de mida din-A4 personalitzat com el que us adjuntem aquest correu). En qualsevol cas s’especificaran les condicions de l’oferta tal i com figuren al document adjunt.
  2. Tenir una persona de contacte, (nom, telèfon i adreça electrònica) a qui comunicar la quantitat d’ampolles a favor de l’ampa.
 
Amb el convenciment de que és una oferta que beneficia a tothom, restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment i a l’espera del vostre vist-i-plau per donar d’alta l’oferta.
 
Cordialment,
 
Marta Rovira
Amarena Restaurant
http://www.restaurantamarena.com
info@restaurantamarena.com
http://www.facebook.es/restaurantamarena
Mòbil 663 703 204 (conectat a WhatsApp)
Tel 93 672 09 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s