Ubicació Festa AMPA proper Divendres 15 Juny

Hola Mares i Pares,

Dir-vos que finalment la Festa de l’Ampa aquest any degut a les obres … s’ha decidit fer-la al carrer Pirineu, darrera del Poliesportiu, ja que podrem fer ús dels lavabos del Poli, hem trigat en comunicar-ho degut a que esperàvem la confirmació per part de l’ajuntament.

Gràcies a tots i Bones Vacances !!!

4 pensaments sobre “Ubicació Festa AMPA proper Divendres 15 Juny

 1. isabel

  Y si no se hace la fiesta precisamente por las obras, pasaria algo? , me parece peligroso, molesto para los vecinos……Tiene algún sentido hacerlo fuera del colegio? es realmente necesario?, que necesidad tenemos en época de crisis gastar el poco dinero que se recauda en el AMPA?. El dinero que se gasta en este acto, se podría ahorrar y destinarlo a cosas más prioritarias. Tendremos un colegio nuevo, no hay dinero y tendremos que llenarlo.

  Respon
 2. INGRID PEDRAJAS VIZUETE

  Vamos a ver si nos entendemos: una fiesta de colegio es un evento con niños, que se ubica en el patio del centro. Si no se puede realizar por el tema de las obras, pues no creo que la calle sea el sitio más idóneo para que niños de 3 a 12 años esten corriendo. ¿Por qué no se hace dentro del POLIESPORTIU?.
  ¿Tenemos que dar las gracias porque nos deján utilizar los lavabos del polideportivo? Solo falta que tengamos que hacer pis en la calle.
  Creo que todos pagamos nuestros impuestos ¿no?, pues tenemos el mismo derecho que todos los que utilizan las instalaciones de nuestro municipio.
  Me interesa saber en un tema como este, porque no podemos utilizar la PISTA DEL POLIESPORTIU.

  INGRID PEDRAJAS

  Respon
 3. Olga

  Bon dia:
  Felicitar a l’ Ampa per la festa d’ ahir, pels seus esforços per buscar un espai alternatiu i posar-hi per això del seu temps personal.
  Aprofitar per dir que és veritat que s’ ha de mirar on destinem els diners per invertir a l’ escola però crec que no ho demanem a qui s’ ha de fer.. que és al DEPARTAMENT, que és qui no està mirant pel bé dels nostres fills retallant en recursos i mestres , mentres els diners es destinen a altres “conceptes” on jo no hi entrarè per no fer política en la nostra pàgina.
  Des d’ aquí, és on demano l’ unió escola-pares en contra d’ aquestes retallades i no de si em fem una petita festa a final de curs o no (quan els nostres fills/es l’ esperen com aigua de primavera.)
  Olga Villamor

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s