«Com eduquem la llibertat?» (Escola de pares)

El proper dilluns 18 de febrer es durà a terme la segona sessió de l’Escola de Pares del curs 2012-2013. La sessió es realitzarà a les 21h a l’Escola El Solell i porta l’atractiu títol de «Com eduquem la llibertat?».


COM EDUQUEM LA LLIBERTAT?

per Juanjo Camarena de Teatre del Buit

18 DE FEBRER de 21:00h a 22:00h

a l’Escola El Solell

Llibertat

Imatge d’una escultura que adorna l’estàtua de la llibertat de Budapest. Fotografia de paulc78 a Flickr sota llicència CC-BY-SA.

Encara que la xerrada va orientada especialment a famílies amb fills pre-adolescents i adolescents (5è i 6è de primària i ESO), pensem que pot ser de gran interès per tots, ja que es parlarà sobre la llibertat (el desig, la necessitat i el límit), l’educació emocional afectiva amb valors, les competències en les relacions personals i socials, les habilitats de comunicació i expressió, el saber ser, estar i fer… En definitiva, ens ajudarà tant en la relació amb els nostres fills com en la nostra vida diària.

Els objectius de la xerrada-taller són:

  1. Donar recursos per possibilitar el creixement individual i la construcció de relacions creatives.
  2. Identificar les dependències, afavorir l’autonomia, observar la interdependència, plantejar la independència, comprendre l’aïllament.

Així doncs, esperem que us animeu a aprofitar aquesta oportunitat que ens dóna l’AMPA d’aprendre i de formar-nos, en benefici nostre i de retruc dels nostres fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s