Enquesta de satisfacció activitats extraescolars

enquestaDes de l’AMPA s’està començant a treballar per preparar i a organitzar les activitats extraescolars que s’oferiran el curs vinent. Amb l’afany de millorar, s’està repartint a les diferents activitats extraescolars una enquesta de satisfacció amb l’objectiu de poder detectar els punts forts i els punts febles de les activitats que actualment s’estan realitzant.

En aquest cas és molt important que empleneu el qüestionari i el retorneu a la bústia de l’AMPA, ja que això ens permetrà tenir una visió més acurada de la realitat, i ens permetrà millorar l’oferta per l’any que ve. Com veureu, també teniu l’opció de proposar alguna activitat diferent per al curs vinent, no cal recordar que això també podeu fer-ho contactant directament amb l’AMPA des d’aquesta pàgina: «Contacta amb l’AMPA».

IMPORTANT: Cal indicar el nom de l’activitat a la capçalera del qüestionari, així com caldrà emplenar un qüestionari per a cada activitat en què participi el vostre fill o filla.

Si ho preferiu, també podeu baixar-vos l’enquesta en format PDF des d’aquest enllaç, imprimir-la i dipositar-la emplenada a la bústia de l’AMPA.

Ah!

També en referència a les activitats extraescolars, és important tenir present que a partir del 10 de juny, quan comenci la jornada intensiva, les activitats extraescolars es realitzaran a continuació, és a dir, de 15:30h a 16:30h.

I…

Aprofitem per recordar-vos que avui dimecres a les 17h es realitzarà la reunió del Casal d’estiu que organitza l’AMPA (podeu veure’n més detalls o consultar-ne el tríptic) i que s’hi oferirà servei d’acollida.

3 pensaments sobre “Enquesta de satisfacció activitats extraescolars

 1. Berta Terradas

  hola us demanaria sius plau que no m’enviessiu ms informaci del Solell, ja que no som usuaris d’aquest centre, moltes grcies

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   Hola Berta,

   Per qüestions de privacitat WordPress no dóna accés a les compte de correu que estan subscrites a aquest bloc.
   Per cancel·lar la teva subscripció ho hauràs de fer tu mateixa.
   Si t’hi fixes, quan reps un correu al capdavall veuràs que hi diu: «Unsubscribe or change your email settings at Manage Subscriptions». Has de fer clic a l’enllaç i demanar no rebre més correus quan es publiqui una entrada en aquest blog.
   Espero que et sigui d’ajuda.
   Gràcies.

   Respon
 2. Retroenllaç: Jornada de portes obertes: Piscina i Gimnàstica i ball | AMPA El Solell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s