Avui s’acaba aquest curs…

smiling-339184_640

Imatge retocada de l’original de Werner22brigitte a Pixabay sota una llicència de Domini públic.

Hola a tots, pares i mares,

És obvi que avui se’ns acaba aquest curs 2013-2014 després de la jornada de cloenda que celebrarem aquest matí al poliesportiu municipal. Des de l’AMPA volem comentar-vos quatre coses abans d’acomiadar aquest curs:

 • Volem agrair a tots els socis i sòcies la vostra participació tant en la preparació del sopar de l’AMPA com en l’acte en si. Esperem que gaudíssiu d’allò més (i també els fills). No cal dir que la despedida dels alumnes de 6è va ser molt emocionant (molta sort a tots i a totes!).
 • Esperem que també que us hagi agradat la revista «l’Aparador» d’aquest curs. Al darrere, com podeu imaginar hi ha un gran esforç i dedicació. Val a dir que la publicació de la revista no seria possible sense les aportacions de Kids&Us, Rocadino, Dacor i l’Impuls: moltes gràcies!
 • Us volem informar que l’AMPA s’ha adherit a la TPDD (Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat) en coherència amb els resultats obtinguts en la votació que us vam proposar (tots els vots rebuts van ser partidaris de l’adhesió). Podeu llegir la carta d’adhesió i els condicionants en aquest enllaç.
 • La venda de llibres -per si us heu d’organitzar- serà els dies dimarts 1 i dimecres 2 de juliol de 16:00h a 20:00h de la tarda. La setmana que ve publicarem una entrada al blog amb més detalls de la venda de llibres del curs 2014-2015. Podeu consultar el llistat de llibres en aquest document.
 • L’AMPA enguany organitza amb l’empresa Dacor un casal per les primeres setmanes de setembre. Poden participar-hi nens i nenes des de P3 fins a 2n d’ESO en horari de 9h a 17h (ampliable amb acollides i casal de tarda fins a 7:45h a 17h). Les inscripcions són del 16 de juny al 28 de juliol. Per més informació contacteu amb l’AMPA o directament amb dacoreducacio@gmail.com.
 • Ah! I volem informar-vos també que el pica-pica que es realitzarà avui en acabar la festa, és gentilesa de la nostra empresa de menjador, Rocadino.

Esperem en definitiva, que aquest hagi estat un bon curs 😉

Moltes gràcies

PD: El blog es mantindrà actiu fins a la darrera activitat de l’AMPA que serà la venta de llibres.

6 pensaments sobre “Avui s’acaba aquest curs…

 1. Esther X

  Felicitats per la revista, que és fantàstica!
  Moltes gràcies per la feina i les hores dedicades!
  Sou uns cracks! 😉

  Respon
 2. Eugènia Pujol

  M´ha agradat molt la revista. Sort que hi ha gent com vosaltres, amb ganes de fer coses. Endavant, feu molt bona feina.

  Respon
 3. Miriam Díez

  Moltes felicitats per la feina feta!!! La revista d’aquest any m’ha agradat moltíssim, molt professional !!
  I el més important, agraïr a la Junta de l’AMPA la seva implicació i treball desinteressat.
  Bon estiu a t@ts !!!!

  Respon
 4. Marta

  Gràcies a tots els que un veu fer possible gaudir d un dia inolvidable pels nens de 6è! Molt bona feina !

  Respon
 5. Moni

  Felicitats a l’AMPA per les hores dedicades als nostres fills/es i a l’enllaç entre família i escola.
  Cada any voleu superar nous objectius, això diu molt d’un gran equip.
  Descanseu a l’estiu i al setembre porteu nous projectes i reptes per millorar.
  Moltes gràcies companys/es.
  Mònica

  Respon
 6. Pep

  S’ha acavat el curs escolar 2013-2014, s’en van professors molt vàlids, la meva pregunta és, …la direcció del centre ha fet tot el que estava a les seves mans per evitar-ho? Sembla, només sembla, que moltíssima gent està molt en desacord amb la gestió directiva del Solell, però com estem habituats en aquest pais, tothom ho diu, ningú ho escriu ni ho denuncia, per tant les queixes no van enlloc.La qualitat educativa d’aquest centre públic que sempre ha estat un referent a la comarca, està devallant a ritme vertiginós, nens que marxen, pares descontents, etc i mestrestant, professors implicats que marxen plorant, i directors aburgesats que presenten festivals al més pur estil Luis del Olmo……Així ens va. Tenim el que ens mereixem. Bon estiu

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s