Aclariments importants

Benvolguts pares i mares,

Aquesta entrada és per fer un parell d’aclariments respecte d’algunes informacions que s’han publicat i que poden resultar confuses.

En el butlletí d’opinió de La Palma Sempre que s’ha repartit per totes les llars del poble s’ha publicat un balanç de la gestió municipal amb dos punts dedicats a Educació que des de l’AMPA volem puntualitzar. Una fa referència a l’ampliació de l’escola i l’altra a la creació de l’Escola de Mares i Pares.

Volem fer-vos saber que les obres de l’escola El Solell han estat totalment finançades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament n’ha assolit el manteniment un cop finalitzades.

Des de l’AMPA considerem desafortunada l’expressió emprada per LPS en el seu balanç de gestió quan diu que s’ha creat l’Escola de MPares conjuntament amb l’AMPA, ja que pot generar confusió. L’Escola de Pares i Mares de l’Ajuntament fa més de deu anys que es va crear i ha passat per èpoques més actives que altres. Per la seva part, l’AMPA també ha ofert un servei de tallers i xerrades de suport a les famílies en la seva pròpia Escola de Pares i Mares. Aquest curs s’ha treballat per unificar esforços i recursos donant a l’Escola de MPares un altre format que, sens dubte, creiem més adequat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s