«Educar sense cridar» (1a sessió), espai de família

La primera sessió de l’Espai de família d’aquest segon trimestre, que organitza l’AMPA conjuntament amb l’Ajuntament de la Palma de Cervelló i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, serà avui dijous a l’escola el Solell:

EDUCAR SENSE CRIDAR

1a sessió

Dia: Dijous 18 de febrer de 2016
Hora: 21:00h
Lloc: escola el Solell

 

no_crideuL’objectiu de la xerrada-taller és adquirir estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència.

S’hi tractaran temes com la tranquil·litat dels adults, la unitat de criteri, la claredat i la precisió de les indicacions, la coherència i la fiabilitat, els límits (com dir «no» i resistir amb serenitat), les normes (com han de ser), instruments per a una comunicació adequada, i com procedir davant de les conductes inadequades.

La xerrada-taller es realitzarà en dues sessions, i la que donarà continuïtat a la que es realitzarà avui serà el proper dimecres 24 de febrer, també a les 21h a l’escola el Solell.

La xerrada-taller anirà a càrrec de l’Alba Castellví que es presenta a la seva pàgina web com a «Mare, sociòloga i educadora», treballa «com a mediadora de conflictes entre pares i fills, i com a educadora d’infants i joves». I acaba la presentació dient: «I, sobretot, he educat fills… que ara són adolescents. Per tot això, en conec molt bé els problemes i he sistematitzat un conjunt d’idees per evitar-los».

Esperem que us animeu a participar-hi, de ben segur que serà d’allò més interessant i pràctic…

Ah! I a tots els participants, us animem a deixar-nos comentaris sobre què us ha semblat la sessió, què hi heu trobat d’interessant o simplement què voleu compartir del que heu après a través dels comentaris d’aquesta entrada del blog.

 

ajuntament-ampa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s