Memòria del curs 2019-2020 de l’AMPA i enquesta

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us presentem la «Memòria anual 2019-2020» que recull les actuacions més rellevants que ha realitzat l’AMPA en aquest període. Ens agradaria rebre els vostres comentaris sobre la memòria a través del blog. Per accedir a la memòria podeu fer clic sobre l’enllaç:

Memòria anual 2019-2020 de l’AMPA el Solell

Per altra banda, aprofitem l’ocasió per demanar-vos que prengueu uns minuts per respondre a sis preguntes sobre la gestió que ha realitzat l’AMPA aquest curs. Per nosaltres és molt important conèixer l’opinió de les famílies per saber quins aspectes cal millorar.

Si heu arribat fins aquí… Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració 😉

3 pensaments sobre “Memòria del curs 2019-2020 de l’AMPA i enquesta

 1. Mònica

  Moltes gràcies per tota la feina realitzada per l’AMPA de l’Escola El Solell. Aquest any hi han hagut molts canvis, la majoria positius i us hem de felicitar per tota la informació donada en tot moment del què l’AMPA realitza a l’escola.
  Tot i l’estat d’alarma heu continuat treballant i sempre mirant pel benestar dels infants i de les famílies. La memòria reflecteix tot allò que s’ha fet i la gent no veu. Molt ben explicat.
  Una gran feina i un gran equip.
  Bon estiu i a continuar treballant per un curs nou i incert.

  Respon
 2. Laura

  Moltes gràcies per la tasca feta. Sé que portar els temes de l’AFA no és senzill, sobre tot el canvi de menjador! Era imprescindible tornar a canvia-ho i suposo que ha sigut un maldecap. Molt agraïda per la gestió. Bon estiu!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s