Voleu que l’AFA (AMPA) inverteixi en un aparell d’osmosi per al menjador?

Benvolgudes famílies,

Un dels objectius de l’AFA (AMPA) el Solell per a aquest curs escolar és valorar la possibilitat de millorar la qualitat de l’aigua al servei de menjador a través de la implementació del sistema d’osmosi.

Des de la Comissió de menjador es va demanar pressupostos a cinc empreses i, després de valorar les característiques tècniques i l’oferta econòmica de cadascuna, va fer una preselecció de dues de les cinc empreses. Les dues empreses preseleccionades es van presentar a la Junta de l’AFA (AMPA) el Solell, en la reunió de data 15.12.2020. Els membres de la Junta que hi van assistir van votar per una de les dues empreses preseleccionades i si es volia implementar el sistema d’osmosi només al servei de menjador o ampliar-ho a la resta d’espais de l’escola (interior i exterior).

L’empresa més votada va ser Longlife amb l’opció de començar instal·lant el sistema d’osmosi al servei de menjador per tal d’actuar amb prudència i, en cas de que els resultats de la implementació al menjador fossin positius, es valoraria més endavant l’ampliació a la resta d’espais de l’escola.

El producte que ofereix Longlife per al servei de menjador és el següent:
Característiques tècniques: aparell d’osmosi Ionfilter d’acer inoxidable amb dos dipòsits de 20 litres i capacitat de generació de 80 litres/hora.
Preu de compra de l’aparell: 1.600€ IVA inclòs
Preu anual de manteniment: 129,25€ IVA inclòs

La decisió final de si es vol que l’AFA (AMPA) el Solell inverteixi en un aparell d’osmosi per al menjador es prendrà a través de la votació tots els socis i sòcies de l’AFA (AMPA) el Solell. Per fer la votació cal que empleneu el següent formulari abans del 30 de desembre (inclòs):

Accés a la votació sobre l’osmosi

Veureu que en formulari es demanen dues adreces electròniques, una primera que pot ser l’adreça que considereu, i una segona que ha de ser la que teniu associada a l’escola (per exemple: garcia.lopez@escolaelsolell.cat ). La finalitat és verificar que qui fa la votació és membre de l’escola, és una família sòcia de l’AFA (AMPA) el Solell i que que aquella família només emet un vot.

Per a qualsevol dubte que tingueu podeu contactar amb la Comissió de menjador: menjador@ampaelsolell.cat

Moltes gràcies a tots i totes

AFA (AMPA) El Solell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s