S’ha acabat el curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Desitgem que ahir els vostres fills/es ho passessin d’allò més bé amb els inflables i els amics i amigues a la festa de l’AFA; a nosaltres ens ha fet molta il·lusió veure a les famílies participant altra vegada d’un acte a l’escola. Era molt necessari. Ha estat una festa organitzada a corre-cuita i probablement amb aspectes organitzatius que s’haurien pogut resoldre d’una manera millor. En qualsevol cas us volem agrair la participació i la comprensió, així com la confiança en la junta de l’AFA.

Avui també, una representació de l’AFA serà al comiat dels alumnes de 6è per oferir-los un petit detall de record del seu pas per l’escola el Solell: Què tingueu molta sort en la nova etapa!

Per altra banda, ahir moltes de les famílies ja vau rebre la revista «Assolellat», i probablement hi vau detectar diverses errades. Efectivament, la impremta ha tingut un problema amb la impressió de la revista i això fa que la veieu amb pàgines desordenades, i segurament hi trobareu a faltar algunes pàgines com la fotografia de 4t, l’escrit de l’AFA o alguns escrits de comiat de 6è.

Com podeu imaginar ens sap molt greu perquè la revista fa temps que l’estem treballant amb molta il·lusió per fer-vos-la arribar… Però des de l’AFA estem treballant per veure com podem solucionar aquesta errada i de seguida que ho concretem us ho farem saber.

En qualsevol cas us adjuntem la revista original en PDF perquè de moment la pugueu gaudir en la seva totalitat i amb l’ordre de les pàgines correcte.

Finalment també us volem fer saber que tot i que ara la junta també descansarà, en començar el proper curs 2021-2022, la nostra idea és reprendre el tema dels xandalls per poder provar-los i encarregar-los abans de l’inici de l’escola.

El color del xandall com sabeu es va votar el gener del 2020 (veure l’entrada «Nou xandall de l’escola» o l’acta de la reunió del 22/1/20 al portal de transparència), però per culpa de la pandèmia ha estat un tema que ha hagut de quedar aparcat. Esperem que al setembre la situació sigui millor encara que l’actual i el curs vinent puguem estrenar xandall.

Ara sí, per acabar… des de l’AFA us desitgem de tot cor…

UN MOLT BON ESTIU!!

GRÀCIES!!

2 pensaments sobre “S’ha acabat el curs 2020-2021

  1. Mònica

    Moltes gràcies
    No ha estat un curs fàcil però heu estat treballant com sempre pel bé de l,escola, de les famílies i com no dels nostres fills/és.
    Gràcies per tot el treball d, organització del Covid, per la gestió del menjador, les extraescolars en aquest temps incert de canvis.
    Bon estiu AFA

    Respon

Deixa un comentari