Tornem a muntar un bon cacau?

Benvolgudes famílies,

Com cada any, l’Hospital Sant Joan de Déu promou la Xocolatada Solidària per recollir fons per a la investigació científica sobre el càncer infantil. L’any passat la nostra escola es va sumar a la iniciativa per segon any i gràcies a la vostra participació vam aportar més de 1500 € (el triple que la primera vegada que hi vam participar)!

Aquest any també volem “Muntar un bon cacau”. El divendres 18 de març a la tarda, els nens i nenes de l’escola podran gaudir d’una bona xocolatada gràcies a la col·laboració de les cuineres, l’empresa del servei de menjador Menjares i els monitors i monitores, la Direcció i mestres de la nostra escola, l’obrador Roig i Copy Decu. La xocolatada es farà seguint les mesures de seguretat establertes per a la prevenció de la COVID-19.

Com podem col·laborar-hi? Per tal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil, el divendres 11 de març els vostres fills/es duran a casa un sobre pintat i decorat per ells mateixos de la Xocolatada Solidària, on a dins podeu fer la donació o aportació econòmica que considereu. Cal retornar el sobre amb la donació al mestre el dilluns 14 de març.

Amb l’aportació de tots nosaltres aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar-nos a la fita de què un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar!

Més informació sobre la Xocolatada Solidària a https://xocolatadasolidaria.org

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure a festes@afaelsolell.cat

Moltes gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració!

AFA El Solell

Un pensament sobre “Tornem a muntar un bon cacau?

Deixa un comentari