la Inauguració de l’Ampliació de l’Escola

Benvolgudes famílies,

Us informem que portem ja des d’inici de curs pensant en la Inauguració de l’Ampliació de l’Escola i, no només això, sinó també en el 2oè aniversari del nostre centre, que coincidia tot just amb aquest curs.

Vam valorar-ho a començament de curs al Consell Escolar de Centre on, com sabeu, hi ha representats els pares, l’Ajuntament, l’AMPA, el personal laboral, els mestres i l’Equip Directiu. I vam pensar que, com que les obres no estarien acabades fins a final de curs, com ara mateix estem comprovant, seria millor celebrar-ho tot junt a començament del curs vinent. D’aquesta manera, vam acordar que una bona data seria el dissabte 6 d’octubre, deixant passar uns dies des de l’inici de curs. Vam pensar, alhora, en una jornada festiva perquè creiem que un esdeveniment com aquest no es pot celebrar en dues hores, necessita de tota una jornada.

 

Us ho comuniquem perquè hi aneu pensant, tot afegint que, des de l’escola, ja s’han creat diverses comissions i portem temps treballant per a portar a terme diversos actes i activitats per a aquella jornada. Us mantindrem informats, però hem pensat que convindria que sabeu que hi estem posant els esforços i les il·lusions de la nostra comunitat educativa en aquesta celebració i que, al mateix temps, ho pugueu preveure amb temps suficient d’antelació.

 

Finalment, afegir que aquesta diada serà una festa d’escola i que és independent de la inauguració que pugui portar a terme formalment el Departament d’Educació, tot i que intentarem fer-les coincidir, però, com podeu suposar, l’agenda de la Conselleria és difícil que pugui coincidir amb la nostra.

 

 

 

Atentament,

 

Escola El Solell

4 pensaments sobre “la Inauguració de l’Ampliació de l’Escola

 1. Jessica Mesas

  Lo del 20è aniversari no es cert ja que jo vaig ser una de les alumnes que vam estrenar el solell va ser a principis de 1991, jo estava cursant 2on i vam fer el canvi amb el curs començat, aleshores tenia 7 anys i en fare 29 aixi que l’escola ara en te 21.

  Respon
 2. escola

  Sabem que va ser a l’inici del 1991 i que, per tant, per a ser exactes el 20è aniversari seria a l’inici del 2011 (de tota manera aquest curs la seva primera meitat ha estat 2011), però ho hem anat ajornant amb la voluntat de fer-ho coincidir amb la inauguració, per tal de no fer dos actes importants tan seguits.

  Respon
 3. Bea

  Així, quan celebrem la festa, realment será el 22 aniversari.
  En el curs 2010-2011 va ser el 20 aniversari, aquest curs el 21 i el proper, que es quan celebrem la festa, el 22 aniversari…. ?¿?¿?¿

  Gràcies,

  Respon
 4. Rosaura

  Eis nenes i nens ( que ara sou pares del Solell jiji) i jo en cara conserga,em de fer 1 crida a tots els exalunes per fer algo wapo per el 6 d’ctubre i fer ! Remember dels dies visquts a l’escola amb l’eloi!! Buuuff….encara nome acostomat.Salut nanus.

  Rousi.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s