instància a l’ajuntament per tema tendals al pati de l’escola

Des de L’ AMPA treballem per millorar el dia a dia dels nens i que a l’escola estiguin d’allò més bé. Hi ha un tema que volem fer-vos coneixedors, doncs estem treballant farà ja prop d’un any i no assolim una solució.

El tema fa referència a aplicar una solució  adient per protegir els nens del sol a la hora del pati a les hores i mesos de més calor. Fa un any que portem diverses reunions al consell escolar parlant d’aquest tema i no hem trobat resposta positiva encara per part del nostre ajuntament.

S’ha portat el tema també a el passat PLE de data 11 de Maig i continuem encallats.

La solució definitiva i que compleix normativa vigent no és pot aplicar per una qüestió de pressupost, cosa que entem amb la situació econòmica del moment, però estem buscant alternatives en forma de tendals, lloguer puntual dels mateixos, carpes, avui per avui o per tema econòmic, o per tema de seguretat o per tema de manca de voluntat o normativa per part de la Diputació en la prestació de carpes; la veritat és que els nostres nens davant una onada de calor o ja el propers dies no és troben protegits davant d’aquests fets a la hora del pati.

Des de l’AMPA seguim mantenint reunions al consell escolar, seguim contactant amb empreses i persones del sector per trobar una solució que compleixi normativa i sigui viable economicament, però degut al temps que portem amb aquest tema hem decidit fer-vos coneixedors, perquè qui sap mai sabem des de on ens pot arribar la solució.
Instancia-AjLaPalma petició tendals al pati del solell

3 pensaments sobre “instància a l’ajuntament per tema tendals al pati de l’escola

 1. Marta

  una pregunta: r/ a la intància l’entreguem pel nostre compte o les reculliu per entregar-les totes juntes????

  Respon
  1. AMPA El Solell Autor de l'entrada

   En Principi de manera individual s porten cadasc al ajuntament per que li posin el segell amb data d’entrada i us guardeu la cpia. Ara b si voleu portar-les a l’ampa heu d’autoritzar a l’Ampa a presentar-les en el vostre nom i signar cumplimentar l’apartat representat. Pensem que per anar ms rpid la manera individual s la ms rpida,per qui ho desitji t aquesta segona opci.

   una salutaci

   Respon
 2. marta

  jo també penso que seria millor de manera individual i com més colepsem el registre molt millor!
  gràcies

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s