Educació Plàstica ” Taller Artístic” Escrit entregat a reunió 5 oct.

Les arts plàstiques a l’educació artística i estètica infantil
Educar Amb l’Art durant l’ infància.Període en que resulta determinant l’estimul de totes les facultats.
A aquesta etapa en la que el dibuix, el modelatge amb plastilina o fang, el retallar i enganxar figures de tela o paper són activitats d’un gran valor didàctic.
El dibuix constitueix la pedra angular del món creatiu, nens i nenes comencen a expressar-se plàsticament molt d’hora, al any i mig de vida en la que s’inicia l’etapa “garabateo”
A través d’aquest el nen comença a plasmà la seva Manera d’entendre racional i emotivament la realitat natural i humana que l’envolta. és permet dibuixar i crear amb total llibertat. si Comparem el joc amb l’art són molts els elements que intervenen a l’art.

es faran propostes educatives i lúdiques, una metodologia didàctica i participativa que fomenta el diàleg i el descobriment personal de l’art,tractaran de apropar-se a aquest d’una manera atractiva i idonea a l’edat dels participants.
Tallers per fomentar el diàleg,per potenciar la creativitat i dotar al alumnat de tècniques i motivacions que els donin l’oportunitat de expressar-se lliurement.
A la educació artística la finalitat que es persegueix és estimular i motivar els nostres alumnes. hauríem d’inventar incentius que estiguessin d’acord a les seves edats, per això s’hauria d’establir un diàleg tant individual com de grup amb l’alumnat, ambientar el tema o motiu que desenvoluparem, obrir l’iterés envers allò que anem realitzant perquè ells s’expressin amb llibertat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s