Reunió extraescolars feta avui 5 oct.

Bona nit Mamis i Papis,

avui ha vingut només a la reunió la Cati Barceló que ens ha explicat tot el funcionament de l’activitat extarescolar d’anglès. La monitora de Educació plàstica(taller artístic) no ha pogut venir però ens ha entregat un escrit que penjarem al bloc.
així mateix pel que fa a Piscina és obligatori portar Banyador, i casquet de bany(gorro).Les ulleres són voluntàries i s’aconsella barnús o tovallola. sabem que el llistat dels alumnes de piscina hem vist que no és penjat al suro de l’escola, per tant ens posarem en contacte amb direcció o amb CERAqua per confirmar que tenen les dades dels nens i nenes que alguns de vosaltres ens heu demanat confirmació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s