Resum reunió AMPA 17 Octubre 2011

Punts a destacar de la reunió:

– es llegeix Acta 2010-11 i s’aproba.
– informació del que és l’AMPA ( sobretot pels pares de P3), i sobretot es fa énfasis en la importància de pagar la quota de l’AMPA.
– s’explica ventatges de ser de l’AMPA ( poder fer extraescolars, acollida, poder assitir a la festa de juny…)
– S’exposa i s’explica l’estat de contes, entrades i sortides …. s’informa del pressupost que es conta per aquest any a l’escola, s’ha vist disminuït, per la retallada de Generalitat.
– s’exposen objectius assolits i objectius per l’any que ve.
– en precs i preguntes: van sorgir diverses preguntes, però es va donar molta importància als impagats de quota material, pendents de l’any passat, es proposa poder treure els diners pendents de la comissió de convivència, enlloc de destinar-ho només a les excursions.
Es va comentar, la venta de llibres, aquest any hem anat tard, i per això hi han hagut problemes en el suministrament dels llibres, tambè ens comenten que al haver cambiat editorial , han trigat més. esperem que l’any que ve, tinguem abans les llistes dels llibres que ens passen des de l’escola.
Es comenta tambè, que pel pròxim any , la venta dels llibres serà un únic dia, i no es podran encarregar més tard, si no es pot anar el dia, s’haurà de buscar alguna alternativa.
però, tot i això , la venta va ser bastant positiva , i hi ha hagut un estalvi per les famílies.

Com a novetat pel pròxim any, l’AMPA ha decidit passar-vos una única autorització per quota material i quota AAMPA.

Importància d’estar donats d’alta en el Blog de l’AMPA, sius plau és important, és el vehicle d’informació que tenim.I així podeu estar al dia de les novetats .
Es comenta que l’acollida matinal que havia pujat un 20% , es decideix , prèvia reunió amb AMPA, que es mantinguin els imports de l’any passat.
A canvi la quota de menjador ha baixat a 6,20 e ( l’any passt 6,28).

Aquest any les extraescolars han tingut èxit, totes les activitats han incrementat el número d’alumnes inscrits.

Informar-vos, si us interessa, segur que sí! que el pròxim dia 12 de desembre, es fara Escola de Pares, el tema de la xerrada és ” COm tractar situacions abusives”

Us hi esperem a tots, us confirmarem horari.
Aprofito per recordar que el pròxim dia 25 octubre a les 17 h , hi ha la reunio del menjador. Hi haurà acollida , gratuïta per les famílies sòcies de l’ampa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s