Vies de comunicació de l’escola amb els pares.

La passada reunió del dia 17 d’octubre l’AMPA va comunicar als pares assistents, l informació sobre la circular on l’escola convida a fer servir les noves tecnologies com a via de comunicació.

Informar que l’escola té un llistat de pares que no tenen email i als que la via de comunicació seguirà sent escrita en paper.També ens va informar que hi haurà documentació en paper a l’escola cada cop que un document necessiti la signatura dels pares o tutors del nen, doncs no tothom té una impressora a casa.

Així mateix per tots els pares que han donat una adreça d’email a l’escola, però per diverses raons com el fet de no tenir un ordinador a casa , o el fet de que no és pugui connectar d’una manera fàcil, accessible o diària com voldrien al seu email. L’escola ens comunica que en aquests casos els pares és poden adreçar a l’escola a secretaria, o bé amb la mare/ pare que fa d’enllaç a cada curs, el que us sigui més còmode i fàcil, per entregar una nota indicant que de moment necessita encara les notificacions per escrit.
La escola no té cap inconvenient en fer-ho així.
L’ única intenció és la de mica en mica anar estalviant paper i col.laborar amb el nostre medi ambient.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s